EZETTE VIE E- LEHTIKOKEMUKSEN UUDELLE TASOLLE!

Vanhat käyttökulttuuriltaan rasittavat näköislehdet eli pdf-julkaisut ovat vihdoin historiaa! Mobiililaitteen kapealla ruudulla vanhanaikaista pdf-tiedostoa joutuu zoomailemaan ja siirtämään sivusuunnassa joka rivin kohdalla. Entäpä talous? Paino- ja jakeluhinnat nuosevat jatkuvasti. E-lehti on edullinen ja ajanmukainen ratkaisu.

EZETTE-palvelun edullinen sovellusratkaisu avaa artikkelit luettavaan muotoon ja vierittää tekstin ruudulle sopivaksi. Halutessasi se lukee vielä tekstin ääneen. Artikkeleihin voi lisätä tekstin lisäksi kuvia, videoita, podcasteja ja linkit haluamiisi kohteisiin toimivat suoraan tekstistä. Vaikka suoraan verkkokauppaan. Ja tietenkin mainokset toimivat linkkeinä suoraan mainostajan sivulle.

EZETTE tarjoaa saumattoman lukuelämyksen eri laitteiden välillä käyttöjärjestelmästä riippumatta. Säädettävä fonttikoko ja teksti puheeksi -toiminto tuovat sisältösi saataville myös heille, joille lukeminen on muuten hankalaa. Sovelluksen kautta artikkeleita voi kuunnella myös hölkätessä, pyöräillessä tai autolla ajaessa.

Voit tavoittaa sovelluksen ladanneet kohderyhmät myös push-ilmoituksilla. Tämä on oiva tapa tiedottaa esim. tapahtumista ja tarjouksista. Esimerkiksi ravintoloille IP:hen perustuva lukuoikeus tarjoaa mahdollisuuden näyttää sisältöä vain asiakkaan ollessa kirjautuneena esim. vaikka ravintolan Wifi-verkkoon.

Bannereita ja muuta sisältöä on mahdollista kohdistaa eri käyttöjärjestelmille ja tulevaisuudessa myös asiakaskategorioiden mukaan.

Voit myös tallentaa lehden numeron myöhempää käyttöä varten. Lataamalla sisältöjä laitteellesi voit lukea sitä myös silloin, kun sinulla ei ole Internet-yhteyttä tai olet ulkomailla.

E-lehden ei tarvitse olla monisivuinen vaan se voi toimia myös esitteen omaisesti. Sovellukseen voi tehdä varsinaisten digilehtien lisäksi kevyempiä digijulkaisuja, joihin saa helposti esimerkiksi ajankohtaiset asiat, etukortteja sekä tarjouksia asiakkaiden saataville. Katso erään asiakkaamme e-lehti tästä.

Kiinnostaako? Ota yhteyttä info@provisual.fi tai soita 05005770789

KUINKA KAIKKI TOIMII YHDELTÄ LUUKULTA?

Helppoa ja vaivatonta! Jos teillä on valmis lehti, joka ilmestyy jo paperilla, sen saattaminen sovellukseksi on vaivatonta ja edullista. Tässä tapauksessa Provisual myy palvelun, opastaa ja konsultoi, tarkistaa, muokkaa ja viimeistelee painovalmiit PDF-tiedostonne yhteensopivaksi, toimittaa ne julkaistavaksi. Samoin lisäämme halutut multimediasisällöt artikkeleihin ennen julkaisupäivää ja toimimme auttavana osapuolena pitkin matkaa.

Provisual voi myös tuottaa haluttaessa teksti-, kuva-, video- ja äänisisältöjä erikseen sopien sekä tarvittaessa myös taittaa lehdet tai esitteet.

Textalk-alustaa käyttävät jo mm. lähes kaikki ruotsalaiset päivä- ja asiakaslehdet sekä merkittävät eurooppalaiset julkaisut. E-lehtiin ovat heränneet myös kaupat, ravintolat, matkailualan julkaisut sekä kasvavissa määrin myös musiikki- ja elokuva-alan toimijat ja tapahtumat. Provisual Oy on ollut Textalkin partneri vuodesta 2023 osallistuen mm alustan liike- ja yhteisötoimintojen suunnitteluun ja toimii Suomessa palvelun virallisena edustajana.

LUKUKOKEMUS VERTAANSA VAILLA

Pääset testaamaan sovelluksen käyttöä tästä. Esittelynumero numero toimii selaimessa, mutta toiminnot ovat samat kuin sovelluksessa.

Klikkaamalla artikkelia pääset artikkelin lukutilaan. Lukutilassa artikkeli muotoillaan valitsemiesi asetusten mukaisesti. Napsauta play-painiketta, kun haluat kuunnella avaamasi artikkelin.

Sovellus on käytössä mm. seuraavilla medioilla kuten mm. Sport Austria, Svenska Dagplanet, Dagens Industri, Aftonbladet, Dagens Nyheter. 100 % Ruotsin päivälehdistä käyttää Textalk e-lehtialustaa. Samoin suomalaiset mediat kuten tällä hetkellä mm. Itäväylä, Proviisori-lehti, Kirkkomusiikki-lehti ja joukko kasvaa tasaiseen tahtiin. Kyseessä ei ole kallis investointi verrattuna kaikkiin sen hyötyihin.

Meiltä saat samalta luukulta tarvittaessa myös tilausjärjestelmät ja integraatiot lehtien maksullisiin tilauksiin. Katso esimerkki vaikka tästä . Tarvittaessa tuotamme tietenkin myös uudet verkkosivut.

Kiinnostaako? Ota yhteyttä info@provisual.fi tai soita 05005770789