EZETTE VIE E- LEHTIKOKEMUKSEN UUDELLE TASOLLE

Vanhat käyttökulttuuriltaan rasittavat näköislehdet eli pdf-julkaisut ovat vihdoin historiaa!
Vanhanaikaista pdf-tiedostoa joutuu zoomailemaan ja siirtämään sivusuunnassa joka rivin kohdalla ja lukeminen on sangen hankalaa.

EZETTE e-lehden sisältörikkaampi käyttökokemus on omaa luokkaansa. Ezette e-lehti mahdollista mainostajille ja yhteistyökumppaneille tarjottavia uusia palveluja. Samoin kuluttajille tarjottavat lisäarvot edut ja muut palvelut ovat merkittävä lisäarvo. Myöskään paino- ja jakelukustannukset eivät rasita kukkaroa jatkuvien kustannusten nousun paineessa.

”EZETTE on ekologinen, edullinen ja ajanmukainen ratkaisu tämän päivän julkaisemiseen”

HÄMMÄSTYTTÄVÄT TOIMINNOT!

EZETTE-palvelun sovellusratkaisu avaa artikkelit luettavaan muotoon ja vierittää tekstin ruudulle sopivaksi. Halutessasi se lukee vielä tekstin ääneen. Artikkeleihin voi lisätä tekstin lisäksi kuvia, videoita, podcasteja ja linkit haluamiisi kohteisiin toimivat suoraan tekstistä. Vaikka suoraan verkkokauppaan. Ja tietenkin mainokset toimivat linkkeinä suoraan mainostajan sivulle.

EZETTE tarjoaa saumattoman lukuelämyksen eri laitteiden välillä käyttöjärjestelmästä riippumatta. Säädettävä fonttikoko ja teksti puheeksi -toiminto tuovat sisältösi esteettömästi saataville myös heille, joille lukeminen on hankalaa. Sovelluksen kautta artikkeleita voi kuunnella myös hölkätessä, pyöräillessä tai autolla ajaessa.

Lehden numeron voi myös tallentaa myöhempää käyttöä varten. Lataamalla sisältöjä laitteellesi voit lukea sitä myös silloin, kun sinulla ei ole Internet-yhteyttä.Voit tavoittaa sovelluksen ladanneet kohderyhmät myös push-ilmoituksilla. Tämä on oiva tapa tiedottaa esim. tapahtumista ja tarjouksista. Esimerkiksi ravintoloille, kaupoille tai tapahtumille IP:hen perustuva lukuoikeus tarjoaa mahdollisuuden näyttää sisältöä vain asiakkaan ollessa kirjautuneena paikan omaan Wifi-verkkoon. Mainoksia ja muuta sisältöä on mahdollista kohdistaa eri käyttöjärjestelmille sekä asiakaskategorioiden mukaan.

E-lehden ei tarvitse olla monisivuinen vaan se voi toimia myös esitteen omaisesti. Sovellukseen voi tehdä varsinaisten digilehtien lisäksi kevyempiä digijulkaisuja, joihin saa helposti esimerkiksi ajankohtaiset asiat, etukortteja sekä tarjouksia asiakkaiden saataville. Katso alta esimerkkinä asiakkaamme Olutposti media Oyn lehden esittelyvideo by us.

Pääset testaamaan sovelluksen käyttöä tästä.
Esittelynumero numero toimii selaimessa, mutta toiminnot ovat lähes samat kuin sovelluksessa. Klikkaamalla artikkelia pääset artikkelin lukutilaan. Lukutilassa artikkeli muotoillaan valitsemiesi asetusten mukaisesti. Napsauta play-painiketta, kun haluat kuunnella avaamasi artikkelin.

Avainsanat ovat: Esteettömyys, tavoitettavuus, käyttökokemus ja ekologisuus.

KUINKA KAIKKI TOIMII YHDELTÄ LUUKULTA?

Helppoa ja vaivatonta! Jos teillä on valmis lehti, joka ilmestyy jo paperilla, sen saattaminen sovellukseksi on vaivatonta ja edullista. Tässä tapauksessa Provisual myy palvelun, opastaa ja konsultoi, tarkistaa, muokkaa ja viimeistelee painovalmiit PDF-tiedostonne yhteensopivaksi, toimittaa ne julkaistavaksi. Samoin lisäämme halutut multimediasisällöt artikkeleihin ennen julkaisupäivää ja toimimme auttavana osapuolena pitkin matkaa.

Provisual voi myös tuottaa haluttaessa teksti-, kuva-, video- ja äänisisältöjä erikseen sopien sekä tarvittaessa myös taittaa lehdet tai esitteet.

Textalk-alustaa käyttävät jo mm. lähes kaikki ruotsalaiset päivä- ja asiakaslehdet sekä merkittävät eurooppalaiset julkaisut. Provisual Oy on ollut Textalkin partneri vuodesta 2023 osallistuen mm. palvelun myyntiin ja konseptointiin, alustan liike- ja yhteisötoimintojen suunnitteluun toimien Suomessa virallisena edustajana.

Esimerkkejä maailmalta:

Esimerkkejä Suomesta:


Pääset testaamaan sovelluksen käyttöä tästä.

KELLE EZETTE ON TARPEELLINEN?

– Sanoma-, aikakausi-, maakunta-, järjestö-, ammatti- ja käytännössä kaikki olemassa olevat printtimuotoiset lehdet suuremmista pienempiin.

– Kaupat, ravintolat, tapahtumat, oppilaitokset, musiikki- ja elokuva kampanjat jne.

– Käsiohjelmat, käyttöohjeet, festivaaliohjelmat, manuaalit ja muut erikoisjulkaisut.

LUKUKOKEMUS VERTAANSA VAILLA

Sovellus on käytössä mm. seuraavilla medioilla kuten mm. Sport Austria, Svenska Dagplanet, Dagens Industri, Aftonbladet, Dagens Nyheter. 100 % Ruotsin päivälehdistä käyttää palvelua. Samoin suomalaiset mediat kuten mm. Itäväylä-, Proviisori-, Kehittyvä elintarvike-, Liha ja ruoka-, Viherympäristö – lehdet. Joukko kasvaa tasaiseen tahtiin. Kyseessä ei ole kallis investointi verrattuna kaikkiin sen hyötyihin

Meiltä saat samalta luukulta tarvittaessa myös lehden tilaus- ja maksujärjestelmät ja integraatiot lehtien maksullisiin tilauksiin. Katso esimerkki vaikka tästä . Tarvittaessa tuotamme tietenkin myös uudet verkkosivut.

Kiinnostaako? Ota yhteyttä info@provisual.fi tai soita 05005770789