Sananen asiakkailtamme

 

LIVE NATION

Live Nation Finlandin ja Provisualin yhteistyöprojekteissa olemme Live Nationissa todenneet Provisualin olevan luotettava ja ammattimainen toimija niin verkkoviestinnässä kuin sosiaalisen median ja graafisten palveluiden alueella. Live Nation on ollut myös erittäin tyytyväinen Provisualin erityisosaamiseen monimediallisissa konsepteissa, joihin on liittynyt myös tapahtumatoimintaa ja yhteistyökumppanuuksia.
Live Nation Finland Oy Toimitusjohtaja Nina Castrén

 

HELSINGIN KULTTUURITALO

Kulttuuritalon peruskorjaus valmistuu kevään 2013 aikana. Samassa yhteydessä uudisttiin talon graafinen ilme, materiaalit, verkkopalvelut ja sosiaalisen median ratkaisut. Olemme erittäin iloisia, että saimme yhteistyökumppaniksi Provisual Oy:n. Heillä vankkaan ammattitaitoon yhdistyy luovuus, luotettavuus, innovatiivisuus ja aito kiinnostus asiakkaan tarpeista. Sitoutumista asiakkaaseen osoittaa se, että puhe alkaa usein sanoilla: ”Meillä Kultsalla…”. Kustannustehokkaana kumppanina ratkaisut löytyvät aina nopeasti, asiat etenevät ja yhteistyössä on tekemisen meininki, huumoria unohtamatta.

Helsingin Kulttuuritalo Toiminnanjohtaja Minna Nyman

 

VIESTILEHDET
Provisual Oy:n tekijät ovat selvää Suomea puhuvia, myös SoMe ja IT -projekteissa, alan ammattilaisia viimeisen päälle.
Vastaavan tuottajan Cyde Hyttisen verkostoituminen on omaa luokkaansa.
Viestilehdet Oy Markkinointijohtaja Olli Kantola

Helsingin Kulttuuritalo Toiminnanjohtaja Minna Nyman

MAASEUDUN TULEVAISUUS 

Olen varsin lyhytsanainen :) Provisualin kanssa hommat hoituvat.

Maaseudun tulevaisuus / KANTRI -lehti Mia Palokallio

 

FINTOTO

Olemme olleet kumppanina Jaakko Teppo tribuutissa, alkuperäisessä ja aidossa Jaakko Teppo musikaalissa, sekä Rillumarei – kiertueella. Saimme hyvän näkyvyyden, mutkattoman vuorovaikutuksen, sekä tarjoamiimme kanaviin sopivan asiakaslähtöisen kumppanin. Tulemme mielellämme pyrkimään uusiin kumppanuuksiin, mikäli kontekstit jatkossakin kohtaavat.

Fintoto Janne Ekholm 

 

TUURE KILPELÄINEN

Provisualin porukalla on iso kuva kunnossa. Se on ennen kaikkea ihmisistä lähtevää ja lämminhenkistä hommaa, yhdessä tehdään hyvällä tunteella ja tunnelmalla. Yleisön kohdalla pidetään mielessä se yksinkertainen motto - kun antaa niin saa. Vaikka produktio voi olla isokin, on siinä hyvässä mielessä harmoonisen kylätalkoon tunnelma. Myös pakolliset finanssiasiat ovat olleet luotettavalla mallilla.

Muusikko Tuure Kilpeläinen 

 

SUOMEN OHJELMATOIMISTOT JA AGENTIT RY 

Yhteistyö Provisualin kanssa on miellyttävää ja yhteinen aaltopituus löytyy helposti. Palvelu on rentoa ja ripeää. Hinta-laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen ja voin suositella heitä kaikille, jotka arvostavat näitä asioita.
Toimitusjohtaja, Melodia Oy. Puheenjohtaja, Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit r.y. Markku Laaksonen

 

 

OTA YHTEYTTÄ

YHTEYSTIEDOT